© 2012 - 2014 Kasmoselund

Kasmoselund daterer tilbage til 1894. I næsten 110 år har Kasmoselund fungeret som et aktivt og veldrevet landbrug. I 2003 overtog Anne Kathrine og Ulrik Rasmussen gården og startede en total ombygning og renovering.


Siden 2009  har Kasmoselund lejet en del af bygningssættet ud til en kaffevirksomhed, som har eget mikro-risteri på stedet.


En anden del af bygningssættet består af en gæstefløj med 12 værelser, lounge, køkken og wellness faciliteter samt hall, et stort konferencerum / festsal og en mindre spise/opholdsstue med køkkenfaciliteter. Kasmoselund kan rumme op til ca. 100 gæster til konference eller fest, hvoraf 23 kan overnatte.


Det som adskiller Kasmoselund fra mange andre steder er, at vi kun har et arrangement ad gangen. Det betyder, at uanset hvilket arrangement I har på stedet, så har I faciliteterne for Jer selv.


Endvidere, har vi en attraktiv prissætning, som gir’ Jer mulighed for at afholde Jeres arrangement eller fest i exclusive omgivelser på basis af en meget scalerbar ramme.NB: ...også serverer vi naturligvis de aller fineste kaffe oplevelser for Jeres gæster.

Om Kasmoselund

BillederBilleder.htmlBilleder.htmlshapeimage_2_link_0
Konference og festsalKonference.htmlKonference.htmlshapeimage_3_link_0
WellnessWellness.htmlWellness.htmlshapeimage_4_link_0
CateringCatering.htmlCatering.htmlshapeimage_5_link_0
PriserPriser.htmlPriser.htmlshapeimage_6_link_0
GæstefløjGsteflj.htmlGsteflj.htmlshapeimage_7_link_0
Kasmoselund
Beliggenhed & kontaktBeliggenhed%26Kontakt.htmlBeliggenhed%26Kontakt.htmlshapeimage_9_link_0